Podcast készítés cégeknek

Bízd ránk a podcasted készítését a koncepciótól a megvalósításon át a podcast marketingig.

Miért bízd ránk a podcast készítést?

Amellett, hogy az országban mi gyártjuk a legtöbb podcast műsort, emellett aktívan jelen vagyunk a hazai podcast szcéna mindennapjaiban. Ismerjük a podcast hallgatók igényeit is, hiszen enélkül nem tudnánk végezni a munkánkat. Tudjuk, mitől lesz hallgatott egy podcast, ezért nem hagyjuk, hogy olyan műsor készüljön, ami pusztán egy nagy reklám lenne. Ehelyett olyan epizódok létrejöttét segítjük készítőként, ami értékes a hallgatónak, cégednek pedig hozza az elvárt kommunikációs célokat.

Magunk is vezetünk számos podcastet, létrehoztunk 30+ műsort. Közel 1000 legyártott epizód és 2,5 millió organikus lejátszás után magabiztosan állítjuk, hogy értjük, hogyan lesz értékes és üzletileg is sikeres egy podcast csatorna.

Saját tapasztalatból tudjuk, hogy a podcast az egyik legjobb márkaépítő, szakértői image építő eszköz, amit ügyfeleink üzleti célokkal vesznek igénybe. Mi nem csupán a lejátszásszámokat hajtjuk, hanem olyan műsorokat készítünk, amik illeszkednek a céged marketingjébe, támogatják a szakértői brandépítést és ténylegesen megbízásokat hoznak.

30+ ügyfél saját műsorát gyártjuk, az a lényege a munkánknak, hogy gyorsan, sok embert tudjunk egyszerre mozgatni, megszervezni mindent egy felvételi napra, majd kiszámíthatóan leadjuk az anyagokat. Ugyanezt tudjuk a Podcast készítés szolgáltatásunkban is, akár heti rendszerességű podcastek esetén is. Mindehhez 5 fős szerkesztői és tartalomkészítői háttércsapatunk és 5 fős produceri gárdánk adja az operatív hátteret.

Olyan cégek szavaznak nekünk bizalmat, akik csak a legjobbal érik be, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy a márkájukhoz rossz minőségű tartalom kapcsolódjon. Ezzel a felelősséggel dolgozunk és ezt folyamatos együttműködéssel hálálják meg, akár évek óta velünk dolgozó ügyfeleink, akik az ország vezető márkái közé tartoznak. 

Akik már minket választottak podcast készítés céllal:

Hogy néz ki a podcast készítés velünk?

  • Az első kapcsolatfelvétel során egyeztejük, hogy milyen kommunikációs céljaitok vannak a podcast készítéssel, milyen erőforrásaitok vannak, szükség lesz-e műsorvezetőre, és hogy mi milyen feladatokat vállaljunk.

  • A fentiek ismeretében adunk egy árajánlatot, mely tartalmazza a műsor előkészítési munkálatait, az epizódonkénti gyártási költségeket és a kapcsolódó marketing szolgáltatások díját. 

  • Szerződéskötés után elindítjuk a műsorfelállítási folyamatot, ahol kialakítjuk a podcast szerkezetét, a témákat, a vendégeket, az arculati elemeket és megszervezzük az első felvételeket

  • Felkészítünk minden szereplőt az első felvételekre, adástematikát készítünk, előinterjúztatjuk a szereplőket, beillesztjük az adástervbe az üzleti célokat támogató call-to-action elemeket

  • Megszervezzük a felvételeket, ehhez a saját stúdiónkat biztosítjuk, ahol személyesen támogatjuk gyártásvezetőként, rendezőként és igény esetén kamerás operatőrként a felvételeidet. 

  • A jól sikerült felvételek után indítjuk az utómunka folyamatát, aminek az eredményeként elkészülnek a vágott anyagok. Ezeket minden szereplővel jóváhagyatjuk. A jóváhagyott epizódokból adásleírások, címjavaslatok, adásborítótervek, blogcikkek, social media posztok és rövid kedvcsináló teaseranyagok készülnek. Természetesen ezeket mind gyárthatjátok házon belül is, ha van saját marketing csapat – ilyen esetekben mi podcast marketing tudásunkkal támogatunk titeket.

  • Lemenedzseljük a teljes megjelenési procedúrát és az eredmények visszamérését, párhuzamosan pedig eddigre már zajlanak a következő felvételek előkészítései. 

Velünk dolgozhatsz

Műsoraink

biznisz-boyz-podcast-brocasterz

Biznisz Boyz

3 fiatal vállalkozó mutatja be nektek, hogy milyen kihívásokkal és megoldásokkal, technikákkal és trükkökkel manőverezik a sikeres vállalkozóvá válás útján. Adatelemző online tréningekkel, pubtulajdonos fejlesztőcéggel, és podcast ügynökség tulaj coaching biznisszel mesél a Biznisz Boyz podcast-ben a tapasztalatairól más már sikeres vállalkozók meghívásával.

re-fact-podcast-brocasterz

RE:Fact

Egy podcast a jövőről, a legmodernebb technológia szemüvegén keresztül, egy podcast a hatékonyságról és a fejlődésről az ipar, a számítástechnika, és úgy általában a mindennapi élet színterein. Bemutatjuk a jövőnket aktívan formáló legizgalmasabb embereket, cégeket és technológiai újításokat. Tekints be velünk a holnap színfalai mögé! Megrendelő: Bosch Rexroth Magyarország

Marketing.hu podcast

A Marketing.hu Podcast, egy olyan műsor ahol marketing, brand és kommunikációs szakemberek történeteit ismerheted meg, akik nap, mint nap alakítják a hazai marketing világát és jövőjét! Az adások során őszintén mesélnek szakmáról, karrierjük csúcspontjairól és huppanóikról, magánéletükről, a múlt tapasztalatairól és persze a jövőt befolyásoló trendekről is. Megrendelő: Magyar Marketing Szövetség

DIMSZ Podcast

Az Adatvezérelt Marketing Szövetség – DIMSZ – podcast-je, amely a Szövetség tagozataihoz kapcsolódó speciális epizódokkal jelentkezik időről időre. A Szövetség a hazai direkt kommunikáció legfontosabb szakmai műhelye, így adásaikkal is a szektor reputációjának erősítésén, valamint az iparági trendek és új eszközök bemutatásán dolgozik. Megrendelő: DIMSZ Adatvezérelt Marketing Szövetség

Vállalkozás-és-pszichológia-brocasterz

Vállalkozás és Pszichológia Podcast

Hogyan hozd ki a következő szintet a vállalkozásodból és a pszichédből? Gál Kristóf (Tulajdonos, Klikkmarketing Zrt.) és Bíró Bence Péter (Pszichológus, Fulfilled) osztja meg veled lényegretörően azt a tapasztalatot, ami nekik súlyos milliókba és időnként évtizedekbe került: ingyen. Tapasztalatok, kutatási eredmények és praktikus tippek 70+ adásban!
Megrendelő: Bíró Bence, Gál Kristóf

Házi feladat - a DODO podcastja a házépítésről

A házépítés és az otthon megteremtése évezredek óta az egyik legnagyobb feladat az emberek életében. Egy izgalmas kaland, mely mára jelentős részben az alkotásról és az önmegvalósításról is szól.De, aki építkezésre szánja a fejét, annak fel kell készülnie élete egyik leghosszabb, legdrágább és sokszor a legnehezebb projektjére. A rémtörténeteket már mindenki hallotta… Mi arra keressük a választ, hogyan lehet elkerülni az építkezés legnagyobb buktatóit! Megrendelő: DODO

Cégépítők Podcast

A Cégépítők Podcastből magyar vállalkozói sikertörténeteken keresztül megtudhatod, milyen folyamaton mennek át azok a vállalkozások, amik képesek a fejlődésre. Szó lesz best-practicekről, stratégiákról, necces helyzetekről és felemelkedésekről. Ami pedig a legfontosabb, hogy valós történeteken keresztül tudhatod meg hogyan kell neki állni egy sikeres vállalkozás építésének. Tanulj, inspirálódj és fejlődj velünk! Megrendelő: MiniCRM

mkb-business-podcast-brocasterz

MKB Business Podcast

Az MKB Business Podcast elhozza a magyar vállalati szféra számára a legfontosabb gazdasági és azokhoz szorosan köthető folyamatokat, amikről lehetetlen nem beszélni! Szó lesz makrogazdaságról, digitalizációról, innovációról, pályázatokról és beruházásokról, finanszírozási kérdésekről, cégnövekedésről. A Budapest Business Podcast házigazdája: Mihálovits András! 
Megrendelő: MKB Bank

bosch-magyarorszag-podcast-brocasterz

Bosch Magyarország Podcast

A Bosch Magyarország podcastje elhozza neked a jelenben formálódó jövő válaszait. Az adások során megismerheted, hogy a technológia, a digitalizáció hogyan alakítja át életünket. Utána járunk, hogyan kommunikálunk, dolgozunk, tanulunk közlekedünk majd a jövőben. Tarts velünk és tudd meg milyen jövő vár ránk, emberekre!
Megrendelő: Bosch Magyarország

igy-lettem-podcast-brocasterz

Unicef - Így lettem

Az UNICEF Magyarország Mészáros Antónia műsorvezetésével Így lettem címmel indított podcast csatornákon és Youtube-on elérhető beszélgetéssorozatot, amelyben neves, szakmájukban elismert emberek mesélnek korai éveikről, arról, hogy milyen körülmények, kapcsolatok, tapasztalatok és lehetőségek formálták őket azzá a felnőtté, akivé lettek.
Megrendelő: Unicef Magyarország

open-office-podcast-brocasterz

OPEN OFFICE PODCAST

Az Open Office Podcast, mely az irodai élet területeit, a munkavállalók munkahelyi kihívásait, a munkáltatók lehetőségeit és feladatait tárgyalja kéthetente olyan szakértők segítségével, akik alakítják, formálják, megtervezik és működtetik a munkahelyek fejlődését és átalakulását. A podcast házigazdája Paukovics Gábor, a Kinnarps üzlet és szolgáltatás fejlesztője, az élhető, jól kialakított, produktivitást támogató irodák szakértője. Megrendelő: Kinnarps Hungary

Untold Stories Podcast

Untold Stories is an annual event with a mission to create a learning and networking opportunity for startups. With a special focus on the CEE region, it connects founders from all over the world with tech professionals and VCs.Now they are here to bring the Untold Stories experience in this new format! Listen, get inspired and share the very untold stories of the best founders year around! 

Megrendelő: Startup Europe

mi-a-matek-podcast-brocasterz

mi a matek?

Ez itt a Mi a Matek podcast, ahol szakértő vendégeim segítségével elkalauzolunk téged a pénzügyek és befektetések világába. A befektetés több, mint egy egyszerű “beteszem a pénzt majd kiveszem a pénzt” tranzakció. Az adásainkban leásunk a legmélyebb rétegekbe a százalékoktól a hozamoktól kezdve egészen a lelki folyamatokig. Magát a *befektetés* fogalmát is egészen tágan (már-már meglepően tágan) próbáljuk majd értelmezni…

parti-arcok-podcast-brocasterz

PARTI-ARCOK PODCAST

A Parti-Arcok Podcast az első magyar horgász podcast, ahol kötetlen, laza beszélgetéseket találsz mindenről, ami a vízparton történik, vendégekkel, akikre a vízparton túl is kíváncsiak vagyunk. Az adások a Biznisz Boyz stúdióban kerülnek felvételre, a vágást, utómunkát és a stratégiai tanácsadást a Brocasterz csapat végzi. 
Megrendelő: Fishinda Kft.

vallalkozobol-vallalkozas-podcast-brocasterz

Vállalkozóból Vállalkozás Podcast

Ez itt a Vállalkozóból vállalkozás podcast. Gál Kristóffal. Egy podcast mindazon vállalkozóknak, akik szüntelenül fejlesztik magukat, és így a vállalkozásukat is. Egy podcast olyan vállalkozóknak, akik szabadabban, és nagyobb bőségben akarnak élni. Olyan vállalkozóknak, akik végre egyről a kettőre lépnének.

Megrendelő: Gál Kristóf

segitseg-felujitunk-brocasterz

Segítség, felújítunk! PodcasT

Egy kötetlen beszélgetéssorozat lakásfelújításról, építkezésről és költözésről.
Egy podcast azoknak, akik épp a költözés, felújítás, építkezés szentháromságának egyikébe készülnek belevágni; akik előre szeretnék látni a teljes forgatókönyvet a sikerhez és azoknak, akik a legújabb technológiákat és a környezettudatosságot is figyelembe véve szeretnék tökéletesíteni otthonukat.
Megrendelő: BWT

fel-vagy-veve-podcast-brocasterz

Fel vagy véve! Munkaerőpiaci podcast fröccs

Meg akarod tartani a kulcs szakembereidet a versenytársaiddal szemben?  Tudni szeretnéd, mennyit érsz a piacon? Kíváncsi vagy a legújabb toborzási trendekre, újdonságokra? Vállalkozóként érdekel, hogyan találj növekedési tartalékokat a cégedben és skálázódj felfelé? Amennyiben úgy érzed, hogy valamelyik kérdés megszólított, te vagy a mi emberünk! 🙂 Hallgasd a Fel vagy véve! Munkaerőpiaci podcast fröccsöt! 
Megrendelő: IDBC

design-komplex-podcast-brocasterz

Design Komplex Podcast

DesignKomplex – diskurzusok designról, lakberendezésről és kortárs művészetről.  Fontosnak tartjuk, hogy támpontokat és iránymutatást adhassunk mindazoknak, akiket érdekelnek a lakberendezési trendek, a design és technológia vívmányai, illetve szeretnék a lehető legjobbat kihozni otthonunkból, hogy igazán jól érezhessék magukat benne. Beszélgető partnereinkkel körbejárjuk azokat témákat, melyek egy lakás, ház vagy iroda stílusos berendezésénél felmerülhetnek. Megrendelő: Max City

nem-vagy-egyedul-podcast-brocasterz

Nem vagy egyedül

Az Ericsson Magyarország által megálmodott Bán Andrással közösen elkészített belsős podcast, melynek célja segíteni közel 2000 dolgozójuknak olyan témákban, mint a kényszerű távmunka és a járvány okozta mentális kihívások megugrása. A podcast jelenleg 8 adással a cég belső felületein elérhető. A podcast címe: Nem vagy egyedül.
Megrendelő: Ericsson Magyarország

career-stories-podcast-brocasterz

Career stories behind the science

This is a podcast for those who seek inspiration and motivation in their daily work, for those who would like to understand how finance, IT, customer service professionals can contribute and leave an impact on the industry of Science. Az adások a Biznisz Boyz stúdióban kerülnek felvételre, a vágást, utómunkát és a stratégiai tanácsadást a Brocasterz csapat végzi. 
Megrendelő: Thermo Fisher Scientific