Bízd ránk a podcasted megvalósítását az alapoktól

Ismerd meg a 4 féle módot, ahogy velünk tudsz dolgozni – akár csupán a technikai háttér biztosításától, egészen a komplex produceri és projektmenedzseri támogatásig, ahol már mindenért mi felelünk. Válaszd ki a neked megfelelő formát vagy kérd egyedi ajánlatunkat!

TECH/CASTER CSOMAG

Projektmenedzseri támogatás nélkül biztosítjuk a stúdiónkat és a vágási szolgáltatásunkat a legmagasabb minőségben, gyors átfutással. Ideális egyéni vállalkozóknak vagy tapasztalt podcastereknek, akiknek csak a technikai háttér hiányzik.

NEW/CASTER CSOMAG

Mi a technológiai hátteret biztosítjuk és mentorálással támogatunk igény szerint. Dedikált projektmenedzser segít a megjelenések, felvételek biztosítása során, de a műsort teljesen te alakítod. Ideális olyan cégeknek, akik saját maguk szeretnék szerkeszteni és szervezni a műsoraikat, de mentorálási és projektmenedzseri segítségünket kérik.

PRO/CASTER CSOMAG

Professzionális projektmenedzsmenttel kiegészült csomag, olyan cégek számára, akik szeretnék, hogy a projektmenedzsment és a kreatív koncepció egy részét mi működtessük. Ötleteket hozzunk, témákat és vendégeket javaslunk proaktívan, részt vegyünk a szervezésben, folyamatosan fejlesztjük a műsort. Az irányítás azonban még mindig a Te kezedben van!

KING/CASTER CSOMAG

A teljes projekt megvalósulását mi koordináljuk, annak minden eleméért mi felelünk. Az ügyfeleink többnyire jóváhagyó feladatot látnak el, esetleg tartalmi iránymutatást adnak, de a megvalósítást mi irányítjuk, mi felelünk a projekt legtöbb eleméért, sőt, akár ügyfeleinket teljesen tehermentesítve, legjobb tudásunk szerint elkészítjük a műsorokat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!