Felépítjük a saját B2B leadgyáradat


Havonta 4 órát kell invesztálnod az idődből a tartalomkészítésbe és egy hónapra elegendő tartalmad lesz az ügyfélszerzéshez a saját stílusodban, a saját gondolataiddal.

Bizalomépítés és igényteremtés profi tartalmakkal

Bizalmat építünk hosszú formátumú szakmai podcast adásokkal

Ez a tökéletes tartalomtípus ahhoz, hogy összetett, bonyolult témákat jól át tudjunk adni. A hallgatók akár 1-1,5 órán keresztül is rád figyelnek és észrevétlenül alakul ki a bizalom irányodba. Kialakul az igény a szolgáltatásaidra, akkor is, ha a hallgató nem is hallott a megoldásodról korábban.

át fogod tudni adni a legkomplexebb gondolataidat

A saját elhangzott gondolataidat sokszorosítjuk

Mi nem találjuk ki nulláról, hogy mit kell tudni a piacodról és a szakmádról. Ebben te vagy a legjobb. Mi meg abban, hogy kiszedjük belőled a legjobb mondataidat. Neked csak beszélgetned kell inspiráló emberekkel.

lefedjük az összes social media felületet

Létrehozzuk a tartalmi gépezetedet kifejezetten B2B ügyfélszerzésre szabva

Neked csak 1 podcast beszélgetésen kell részt venned, de mi ebből akár havi 100 tartalmat is gyártunk számodra.

exportáljuk a tudást a fejedből és átadhatóvá tesszük

4 órát kérünk a cégvezető idejéből

Tudjuk, hogy elfoglalt vagy, ezért havonta összesen 4 órát kell szánnod erre a műfajra. Ráadásul az egész folyamatot imádni fogod. Inspiráló emberekkel beszélgethesz, új kapcsolatokat építesz, és ráadásul új lökést adsz a vállalkozásodnak.

Mostanra több mint 1000 fizető ügyfelet szereztünk csak a saját vállalkozásaink számára.

Mindezt minőségi tartalmakra és személyes márkára építve. Organikusan. Ilyen rendszereket építünk ügyfeleinknek is.

A módszertanunk, amivel tízezreket tudsz megszólítani

1. Mindennek az alapja: a podcast

Szakmai podcastet készítünk a tudásodra és a célközönséged igényeire építve

2. Lefedjük a teljes közösségi médiát rövid videókkal

Az adásokból kivágott legjobb részeket sokszorosítjuk, hogy minél láthatóbb legyél

3. Kibányásszuk a legjobb gondolataidat és felépítjük a Linkedin jelenléted a saját szavaiddal

írásos Linkedin tartalmakat készítünk a nevedben, a te stílusodban, a te mondataiddal, a célközönségedre szabva

4. Elmélyítjük a bizalmat hírlevéllel, bloggal vagy zárt csoporttal

Az összetett gondolataidból saját hírlevél listát, blogot vagy zárt csoportot építünk. A legelkötelezettebb követőidből lesznek a legjobb ajánlatkérőid.

HÍRLEVÉL RENDSZER

Egy saját hírlevéllel birtokolhatod a követőid adatait és a social media algoritmusoktól függetlenül tudsz velük kommunikálni, akár összetett gondolatokat megosztani. Természetesen neked egy sort sem kell írnod - ez a mi dolgunk. A lényeget már elmondtad a podcast adásaidban.

ZÁRT CSOPORT

Egy zárt csoportban bensőségesebben tudsz a követőkkel kommunikálni, beszélgetést tudsz velük kezdeményezni - ez sokkal hatékonyabban működik zárt keretek között. A csoport tartalommal való ellátását bízd ránk - a hasznos gondolataidat a podcast adásokból kiszemezgetjük és a formátumra megfelelő formába öntjük.

SZAKMAI BLOG

Ha szeretnéd írott formában is megosztani a komplex gondolataidat, amiket a podcastben már elmondtál, létrehozzuk a céges blogodat. Ezek egyébként is kiválóan hirdethető felületek, és vannak olyan felhasználók, akik szívesebben olvasnak akár egészen hosszú cikkeket is.

5. Felhangosítjuk a gondolataid hirdetésekkel

Ha még nagyobbra törsz, profi hirdetéskezeléssel felerősítjük az organikus elérését a tartalmaidnak.

A jó tartalom konvertál

A hirdetéseid már nem csak a tartalmak elérését növelik, hanem közveletlenül szolgáltatási landing oldalakra irányítva is jól működnek, ha a podcastek tartalmait használjuk fel.

jobb eredményeket hozunk

Az adások legjobb mondatai már a hirdetésvideóban jobb benyomást keltenek, mint bármilyen művi, kreált kép vagy videó.

kézben tartjuk az egészet

A teljes hirdetésmenedzsmentetet visszük, ami a tartalmak felhangosításához kell.

MEGMUTATJUK, HOGY CSINÁLD

Hírlevelünk segít elindulni a tartalomgyár építésének útján
INGYENES
 • Heti Lead Machine hírlevél
 • Lead Machine Webinar

EGYÜTT CSINÁLJUK

Elkészítjük számodra az anyagokat, amiket felhasználhatsz a módszertanunk szerint
100-200e Ft-tól Havonta, egy epizód esetén, ha mindent te menedzselsz
 • Profi stúdiót biztosítunk neked
 • Elkészítjük a Podcast adásaid
 • Short videókat csinálunk az adásokból
 • Elmondjuk, hogyan használd őket

MEGCSINÁLJUK NEKED

Kitaláljuk, megcsináljuk, posztoljuk - ez a Full Service megoldásunk
300-500e Ft-tól Havonta, teljes Lead Machine módszertannal, teljeskörű szervezéssel
 • Megalkotjuk a teljes Lead Machine stratégiádat
 • Kitaláljuk a témákat és hogy miről beszélj
 • Leszervezzük a felvételeket
 • Kitaláljuk, kivel beszélj és le is szervezzük a vendégeid
 • Élőben rendezzük és szerkesztjük a felvételeket
 • Profi stúdiót biztosítunk neked
 • Elkészítjük a Podcast adásaid
 • Short videókat csinálunk az adásokból
 • Üzleti lead szerző Linkedin posztokat készítünk az adásaidból
 • Posztoljuk is az összes elkészült tartalmat
 • Menedzseljük a hirdetéseket, ha kéred
 • Kialakítjuk a csali ajánlataidat
 • Elkészítjük az adatbázisépítő funnel-t
 • Folyamatosan kielemzzük és fejlesztjük a Lead Machine stratégiádat

Gyakran Ismételt Kérdések

A műsor arcának elég akár havi 4 óra befektetés a projektbe, amennyiben az összes feladatot kiszervezitek nekünk, vagy van erre belső erőforrás.

Részt kell venned a műsorok témáinak kiválasztásában, részt kell venned egy előzetes felkészülő interjún adásonként, el kell jönnöd a felvételekre és ott szerepelned kell. Az elkészült anyagokat célszerű visszanézned, de ez akár el is hagyható. Így még kevesebb idő elég lehet.

Teljesen előkészítjük neked az adások témáit, a kérdéseket, a fő elmondandó üzenetek, amik a legjobban építenek téged. Neked a felvételen a kész tervet kell követned, amiben élőben segít a szerkesztőnk is.

Ezt a személyes első egyeztetésen ki tudjuk neked számolni általában. A tapasztalat az, hogy havidíjas együttműködésekkel dolgozó ügyfeleink esetén már 1-2 behozott új ügyfél teljesen visszahozza a befektetés árát. Az első lead-ek akár már a 2-4. podcast epizódnál és a hozzá készített tartalmak után megjelennek.

Nem probléma, amennyiben hiteles vagy a szakmádban és erős tudás van benned. Mi megteremtjók azokat a körülményeket, amikkel a legjobb mondatokat ki tudjuk szedni belőled. A felvételi szerkesztés során a leglámpalázasabb emberekből is magabiztos szereplőket tudunk formálni.

Általában mindig kiderül, hogy kis kreativitással, amennyiben a célközönség problémáira fókuszálunk, több nagyságrenddel több téma van benned/a vállalkozásodban, mint elsőre gondolnád.

Nem volt még olyan téma, amivel ne tudtunk volna kreatívan megküzdeni. Az egyik kedvenc példánk a Chemplex számára készülő Gépzsír podcast, ami gépgyártásról szól. Kevés téma van távolabb a saját szakterületünktől –  a Gépzsír podcast viszont már pár adás után kiemelkedő lead-, kapcsolat- és ügyfélszerzési eredményeket hozott ebben a niche iparágban.

Ez nem probléma – pár hónap alatt be tudunk hozni nagyobb lemaradásokat is!

Nem feltétlenül. Azért javasoljuk ezeket, hogy más formában, mélyebben is át tudjunk adni tartalmakat, valamint a hírlevél kiemelt előnye, hogy te fogod birtokolni a követőid elérési adatait.

A short vidók több célra alkalmasak: kiválóak arra, hogy a legjobb mondataidat exportáljuk, valamint a social felületek lefedése óriási láthatóságot eredményez, amit közvetlen konverziós célok nélkül alkalmazunk – pont a konverziók közvetett elősegítésére. Jellemző, hogy 1-1 jobb videóval tíz- vagy akár szézezres nézettségeket tudunk elérni. A short videók (benne a legjobb mondataiddal) kiváló hirdetésvideók is lesznek – ezeket pedig már szolgáltatási vagy adatbázisépítő oldalakra való terelésnél is hatékonyan lehet használni.

"A podcast megváltoztatta az életemet"

2018 óta készítek podcast adásokat, és túlzás nélkül mondhatom, ez a műfaj megváltoztatta az életemet: a podcast által elért ismertségnek, üzleti kapcsolatrendszernek és a formátum nagyszerűségének köszönhetem, hogy ma azt csinálhatom, amit szeretek!

A Brocasterz podcast ügynökséget erre a küldetésre hoztuk létre: azt a kivételes eredmények sorát szeretnénk átadni ügyfeleinknek is, ami számunkra vízválasztó volt. A podcast ismertséget, üzleti lehetőségeket, kivételes kapcsolatrendszert hoz. Ez ha jól használod, megváltoztathatja a karriered vagy a vállalkozásod sorsát!

Sándorfy Adrián

a BROCASTERZ CEO-ja és társalapítója

Igen, neked is meg tudjuk csinálni.

Beszéljük át a saját stratégiádat és kérd személyre szabott ajánlatunkat, amivel az üzleti céljaidra szabva megvalósítjuk a saját minőségi tartalom alapú Lead Machine rendszeredet!

Mi fog történni, ha megnyomod a gombot? Egy új oldalon elkérünk tőled néhány adatot 1-2 percben, és rövidesen telefonon keresni fog kollégánk, hogy átbeszéljük a pontos részleteket! 

Márkák, akik már minket választottak: