BROCASTERZ

powered by biznisz boyz

Szolgáltatásaink

Imádunk jó műsorokat készíteni. Akár magunknak, akár másoknak. Professzionális megoldásokat kínálunk podcastereknek, cégeknek és hirdetőknek.

Stúdió bérlés

Belevágnál? Rögzítsd adásaidat profi stúdiókörülmények között, rádiós hangminőséget biztosító mikrofonokkal, óradíjas stúdióbérlés konstrukcióval Budapest belvárosában. Egy órás sprint alatt lenyomnád a felvételt, vagy egy maratoni 3 órás adásra készülsz? Bármi is legyen a kitűzött cél, várunk szeretettel, zárd ki a világot és mehet a felvétel (de tényleg, ne felejtsd el elindítani a felvételt). 😉

Vágás, utómunka

Jöhet a varázslat? Megvágjuk, szerkesztjük adásaidat, fejlesztjük a hangminőséget - szakértő vágóink gondos odafigyeléssel hozzák ki a maximumot minden egyes adásból. Amíg nem próbáltad, el sem hiszed, hogy mennyit számít az utómunka - nincs több felesleges szóismétlés, őőő-zés vagy random hangrobbanás, csak egy igazán fülbemászó podcast anyag. Kell ennél több?

Tanácsadás, mentorálás

Nem tudod, hogyan is vágj bele a podcastelésbe vagy éppen lépj szintet a meglévő műsoroddal? Jó hírünk van: imádunk jó műsorokat készíteni. Akár magunknak, akár másoknak. Üljünk le, együtt kitaláljuk a megoldást, legyen szó akár arról, hogy az adástematikát hogyan építsd fel úgy, hogy a hallgatók figyelmét megtartsd az adás végéig, hogyan tegyél fel úgy kérdéseket a vendégeknek, hogy értékes és mélyremenő választ kapj egészen odáig, hogy miként tudsz fejleszteni a műsorvezetői stílusodon.

Projekt menedzsment

Dedikált támogatást keresel? Az ötletelés első fázisától veled leszünk, szem előtt tartva a marketing célokat, a közösségépítést és a márkaépítést szórakoztató és edukatív, a közönségnek is érdekes formában. Velünk nem lesz több félbehagyott ötlet, elcsúszott projekt ütemezés, kiaknázatlan lehetőség - minden úgy lesz, ahogy elterveztük - vagy még annál is jobb!

Podcast marketing

Végre elkészült a megálmodott műsor, csak éppen nem tudod, hogy juttasd el a releváns célközönséghez? Hiába posztolsz megszállott módjára, nem nő a hallgatók száma? Hisszük, hogy a jó tartalmat nem nehéz eladni, ezért segíteni fogunk, hogy a lehető legjobb alapanyagból kiindulva meghódítsuk a műsoroddal a hallgatók szívét.

További szolgáltatások

Ahogy projekt, annyi új helyzet - éppen ezért folyamatosan bővítjük és finomítjuk a szolgáltatásainkat, hogy a piacon a legfelkészültebb partnered tudjunk lenni. Alap szolgáltatásainkon kívül még sok másban is tudunk segíteni egyedi megállapodás alapján, például videós anyag készítésében vagy éppen tartalomgyártásban - nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot és a részleteket kitaláljuk!

Bízd ránk a céges podcast műsorod megvalósítását!

Mi arra szakosodtunk, hogy teljeskörűen átvegyük a podcast készítés feladatait, és kész, üzletileg és marketing szempontból is eredményes műsort gyártsunk megrendelőinknek. Kialakítjuk a koncepciót, kitaláljuk a témákat, a vendégeket, a műsorvezető személyét, majd megvalósítjuk a felvételeket, akár komoly videós stábbal kiegészülve, a saját stúdiónkban. Ugyanakkor szerintünk az epizódok elkészültével még csak félúton vagyunk – a műsor sikerességét a hozzá kapcsolódó marketing fogja meghatározni, ebben pedig szintén ránk bízhatsz mindent, vagy bevonhatsz minket podcast marketing tanácsadóként is. A velünk való munka azért különleges, mert folyamatosan fejlesztési javaslatokkal jövünk, valamint sok energiát szánunk arra, hogy megértsük a vállalkozásod működését és a piaci sajátosságokat, így valóban olyan ötleteket hozunk, amikkel valós üzleti eredményeket köthetsz majd a podcast műsorodhoz, és ne is legyen kérdés, hogy megtérül-e a velünk közös munka.