BROCASTERZ

Szolgáltatásaink

Imádunk jó műsorokat készíteni. Akár magunknak, akár másoknak. Professzionális megoldásokat kínálunk podcastereknek, cégeknek és hirdetőknek.

podcast stúdió bérlés

Bízd ránk a céges podcast műsorod megvalósítását!

Mi arra szakosodtunk, hogy teljeskörűen átvegyük a podcast készítés feladatait, és kész, üzletileg és marketing szempontból is eredményes műsort gyártsunk megrendelőinknek.

Kialakítjuk a koncepciót, kitaláljuk a témákat, a vendégeket, a műsorvezető személyét, majd megvalósítjuk a felvételeket, akár komoly videós eszközeinkkel, a saját stúdiónkban, Budapesten. Ugyanakkor szerintünk az epizódok elkészültével még csak félúton vagyunk – a műsor sikerességét a hozzá kapcsolódó marketing fogja meghatározni, ebben pedig szintén ránk bízhatsz mindent, vagy bevonhatsz minket podcast marketing tanácsadóként is.

A velünk való munka azért különleges, mert folyamatosan fejlesztési javaslatokkal jövünk, valamint sok energiát szánunk arra, hogy megértsük a vállalkozásod működését és a piaci sajátosságokat, így valóban olyan ötleteket hozunk, amikkel valós üzleti eredményeket köthetsz majd a podcast műsorodhoz, és ne is legyen kérdés, hogy megtérül-e a velünk közös munka.

Ezt adjuk mi: HANG 🔸 VIDEÓ 🔸 UTÓMUNKA 🔸 STÚDIÓ 🔸 STRATÉGIA 🔸 MARKETING

Stúdió bérlés

Belevágnál? Rögzítsd adásaidat profi stúdiókörülmények között, rádiós hangminőséget biztosító mikrofonokkal, óradíjas stúdióbérlés konstrukcióval Budapest belvárosában. Egy órás sprint alatt lenyomnád a felvételt, vagy egy maratoni 3 órás adásra készülsz? Bármi is legyen a kitűzött cél, várunk szeretettel, zárd ki a világot és mehet a felvétel (de tényleg, ne felejtsd el elindítani a felvételt). 😉

Vágás, utómunka

Jöhet a varázslat? Megvágjuk, szerkesztjük adásaidat, fejlesztjük a hangminőséget - szakértő vágóink gondos odafigyeléssel hozzák ki a maximumot minden egyes adásból. Amíg nem próbáltad, el sem hiszed, hogy mennyit számít az utómunka - nincs több felesleges szóismétlés, őőő-zés vagy random hangrobbanás, csak egy igazán fülbemászó podcast anyag. Kell ennél több?

Tanácsadás, mentorálás

Nem tudod, hogyan is vágj bele a podcastelésbe vagy éppen lépj szintet a meglévő műsoroddal? Jó hírünk van: imádunk jó műsorokat készíteni. Akár magunknak, akár másoknak. Üljünk le, együtt kitaláljuk a megoldást, legyen szó akár arról, hogy az adástematikát hogyan építsd fel úgy, hogy a hallgatók figyelmét megtartsd az adás végéig, hogyan tegyél fel úgy kérdéseket a vendégeknek, hogy értékes és mélyremenő választ kapj egészen odáig, hogy miként tudsz fejleszteni a műsorvezetői stílusodon.

Projekt menedzsment ÉS KREATÍV MENEDZSMENT

Dedikált támogatást keresel? Az ötletelés első fázisától veled leszünk, szem előtt tartva a marketing célokat, a közösségépítést és a márkaépítést szórakoztató és edukatív, a közönségnek is érdekes formában. Velünk nem lesz több félbehagyott ötlet, elcsúszott projekt ütemezés, kiaknázatlan lehetőség - minden úgy lesz, ahogy elterveztük - vagy még annál is jobb!

Podcast marketing

Végre elkészült a megálmodott műsor, csak éppen nem tudod, hogy juttasd el a releváns célközönséghez? Hiába posztolsz megszállott módjára, nem nő a hallgatók száma? Hisszük, hogy a jó tartalmat nem nehéz eladni, ezért segíteni fogunk, hogy a lehető legjobb alapanyagból kiindulva meghódítsuk a műsoroddal a hallgatók szívét.

További szolgáltatások

Ahogy projekt, annyi új helyzet - éppen ezért folyamatosan bővítjük és finomítjuk a szolgáltatásainkat, hogy a piacon a legfelkészültebb partnered tudjunk lenni. Alap szolgáltatásainkon kívül még sok másban is tudunk segíteni egyedi megállapodás alapján, például videós anyag készítésében vagy éppen tartalomgyártásban - nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot és a részleteket kitaláljuk!

Oké, de mennyibe fog kerülni?

Többféle modellben dolgozhatsz velünk, és ezekhez kérhetsz számos extrát, lehetnek egyedi igényeid, pl. videó vagy podcast marketing szolgáltatás.
Az ajánlatunkat az első beszélgetésünk után tudjuk pontosan megadni az igényeid függvényében. 

A végső ajánlatunkhoz tudnunk kell az alábbi információkat:

– milyen hosszú adásokat szeretnél?

– hány epizódot szeretnél és azokat milyen rendszerességgel jelentetnéd meg?

– milyen feladatokat szerveznél ki hozzánk? Akár a teljes kreatív megvalósítást vagy a műsorvezetést is? Nem gond, ez a specialitásunk!

– szeretnéd, hogy készüljön videós felvétel is a műsorhoz?

– van erőforrásod a marketing tevékenységekre házon belül? Ha nincs, ezt is átadhatod hozzánk teljes bizalommal!

Keress minket bizalommal!

Akik már minket választottak:

Bízd ránk a podcasted megvalósítását az alapoktól

Érdeklődj szolgáltatásaink iránt a fenti űrlapon, vagy telefonon:
+36 30 511 75 70

BROCASTERZ Podcast Kft.

Székhely és levelezési cím: 8774 Gelsesziget, Hegyalja u. 1.
Stúdiónk címe: 1091 Budapest, Üllői út 55. (HUB55)
Adószámunk: 29175279-2-20
Cégjegyzékszám: 20-09-077509
Alapítva: 2021. március 13.

Email: info@brocasterz.com
Telefon: 06305117570

© Minden jog fenntartva! BROCASTERZ Podcast ügynökség | Adatkezelés | ÁSZF | Made with ❤ by WPViking Agency