BROCASTERZ

Podcast stúdió bérlés Budapest belvárosában

Belevágnál? Rögzítsd adásaidat profi stúdiókörülmények között, rádiós hangminőséget biztosító mikrofonokkal, óradíjas stúdióbérlés konstrukcióval Budapest belvárosában.

Egy órás sprint alatt lenyomnád a felvételt,
vagy egy maratoni 3 órás adásra készülsz?

Bármi is legyen a kitűzött cél, várunk szeretettel!
Zárd ki a világot és mehet a felvétel!

Mire számíthatsz a podcast stúdióban?

Hangtechnika

Rögzítsd adásaidat profi stúdiókörülmények között, rádiós hangminőséget biztosító mikrofonokkal.

A profi hangfelvételről 4 db Audio-Technika BP40-es mikrofon gondoskodik, felvétel közben a hangodat pedig ATH-M40x füleseken tudod majd visszahallgatni.

Minden eszköz rendelkezésedre áll, Neked csak foglalnod kell, felvenni az adást és kész is vagy.

stúdió körülmények

A hangtechnika mellett a stúdió terét is folyamatosan fejlesztjük.
2022 év elejétől a stúdió oldalfalaira felkerült hangszigetelő táblákkal csökkentettük minimálisra a visszhangot.

Szintén néhány hónapja elérhető egy RODE Rodecaster PRO podcast keverőpult (akár telefonhívás vagy online beszélgetés is rögzíthető vele és kiváló online streamelésre is).

helyszín

1091 Budapest, Üllői út 55. – A stúdiónk a HUB55 coworking iroda impozáns helyszínén belül lett kialakítva, ahol számos egyéb szolgáltatás is elérhető. Az épülethez egy kiváló kávézó is tartozik, ahonnan a podcast felvételekre számos fajta ital és étel rendelhető a legmagasabb élményért a stúdió használóinak.

Óránként bruttó 6000 Ft-ért tudjátok bérelni.

További szolgáltatásaink

Podcast stúdió mellett a műsor utómunkában is szükségetek van segítségre?

Megvágjuk, szerkesztjük adásaitokat, fejlesztjük a hangminőséget professzionális stúdióeszközeinkkel.

Indulás előtti bizonytalanság? Alkotói válság?

Tanácsadással és mentorálás segítünk induló vagy fejlődni vágyó podcastereknek.

Ők minket választottak

biznisz-boyz-podcast-brocasterz

Biznisz Boyz

3 fiatal vállalkozó mutatja be nektek, hogy milyen kihívásokkal és megoldásokkal, technikákkal és trükkökkel manőverezik a sikeres vállalkozóvá válás útján. Adatelemző online tréningekkel, pubtulajdonos fejlesztőcéggel, és marketing ügynökség tulaj coaching biznisszel mesél a Biznisz Boyz podcast-ben a tapasztalatairól más már sikeres vállalkozók meghívásával.

Cégépítők Podcast

A Cégépítők Podcastből magyar vállalkozói sikertörténeteken keresztül megtudhatod, milyen folyamaton mennek át azok a vállalkozások, amik képesek a fejlődésre. Szó lesz best-practicekről, stratégiákról, necces helyzetekről és felemelkedésekről. Ami pedig a legfontosabb, hogy valós történeteken keresztül tudhatod meg hogyan kell neki állni egy sikeres vállalkozás építésének. Tanulj, inspirálódj és fejlődj velünk! Megrendelő: MiniCRM

open-office-podcast-brocasterz

OPEN OFFICE PODCAST

Az Open Office Podcast, mely az irodai élet területeit, a munkavállalók munkahelyi kihívásait, a munkáltatók lehetőségeit és feladatait tárgyalja kéthetente olyan szakértők segítségével, akik alakítják, formálják, megtervezik és működtetik a munkahelyek fejlődését és átalakulását. A podcast házigazdája Paukovics Gábor, a Kinnarps üzlet és szolgáltatás fejlesztője, az élhető, jól kialakított, produktivitást támogató irodák szakértője. Megrendelő: Kinnarps Hungary

Untold Stories Podcast

Untold Stories is an annual event with a mission to create a learning and networking opportunity for startups. With a special focus on the CEE region, it connects founders from all over the world with tech professionals and VCs.Now they are here to bring the Untold Stories experience in this new format! Listen, get inspired and share the very untold stories of the best founders year around! Megrendelő: Startup Europe

budapest-business-podcast-brocasterz

Budapest Business Podcast

A Budapest Business Podcast elhozza a magyar vállalati szféra számára a legfontosabb gazdasági és azokhoz szorosan köthető folyamatokat, amikről lehetetlen nem beszélni! Szó lesz makrogazdaságról, digitalizációról, innovációról, pályázatokról és beruházásokról, finanszírozási kérdésekről, cégnövekedésről. A Budapest Business Podcast házigazdája: Mihálovits András! 
Megrendelő: Budapest Bank

vallalkozobol-vallalkozas-podcast-brocasterz

Vállalkozóból Vállalkozás Podcast

Ez itt a Vállalkozóból vállalkozás podcast. Gál Kristóffal. Egy podcast mindazon vállalkozóknak, akik szüntelenül fejlesztik magukat, és így a vállalkozásukat is. Egy podcast olyan vállalkozóknak, akik szabadabban, és nagyobb bőségben akarnak élni. Olyan vállalkozóknak, akik végre egyről a kettőre lépnének.
Megrendelő: Gál Kristóf

Foglalás menete:

  1. Válaszd ki mennyi időre szeretnéd bérelni a stúdiót
  2. Válaszd ki a megfelelőt a szabad időpontok közül
  3. Add meg az adataid
  4. Véglegesítsd a foglalást
  5. Fizess online bankkártyával
  6. Kövesd a visszaigazoló email utasításait, mely minden tudnivalót (bejutás, használat, elérhetőségek) tartalmaz

Hol találod a brocasterz podcast stúdiót?

© Minden jog fenntartva! | Adatkezelés | ÁSZF | Made with ❤ by WPViking Agency