Így készíts jó podcast interjút

9 kommunikációs tipp, hogy éveket spórolj magadnak podcasterként

Sándorfy Adrián és Bolya Imre (nyilvános beszéd-tréner) avat be a sikeres podcast interjú készítésének műhelytitkaiba. 60 perces ingyenes videókurzus feliratkozóinknak!

PODCAST MARKETING ALAPOK

50+ podcast marketing stratégia: érd el és ragadd meg a hallgatóid figyelmét!

A podcast marketing legsokoldalúbb,magyar piacon egyedülálló tananyaga podcast készítőknek és márkák marketingeseinek. Ingyenes anyag feliratkozóinknak!

PODCAST TARTALOM MULTIPLIKÁLÁS

Így lesz a podcast a legjobb tartalommarketing témaforrásod

Egy podcast epizód akár egy teljes hónapra elegendő tartalmat rejt, ha ügyesen ásol a mélyére. Így lesz a social media felületeid legjobb témaforrása a podcast. Egyik legolvasottabb cikkünk a szakmai blogunkon!

Ezekre figyelj!

Milyen a jó márkapodcast?

Azok a márkák, akik sikeresen hoznak létre valami eredetit, valódi lehetőséget kapnak arra, hogy olyanokkal is kapcsolódhassanak akik addig még nem álltak semmilyen kapcsolatban a márkájukkal. Készíts valami mást, egyedit és olyat, ami igazán értéket ad és tűnj ki ezzel a tömegből! Így tudsz nagy és gyorsan növekvő közönségre is szert tenni.

A jó podcast készítés olyan, mint a maratonfutás. Hosszú és alapos felkészüléssel, következetes és kitartó jelenléttel, és az erőforrások hosszú távú beosztásával tudsz csak sikeres lenni. Ne keress gyors sikert, hanem építs fel valami igazán szerethető, a közönséget rabul ejtő tartalmat, amit minimum évekig tervezel készíteni. Különben jobb, ha bele sem fogsz!

Önmagában egy podcast még kevés lesz ahhoz, hogy mind a márkád, mind maga a podcast népszerű legyen. Ha meglévő online marketing háttér nélkül kezdesz podcastelni, csalódás érhet majd – a podcast nem képes ellensúlyozni minden más csatorna hiányát vagy gyengeségét. Ehhez szükség lesz a professzionális online marketing munkára is. Még szerencse, hogy ehhez kiváló alapot ad minden egyes elkészült epizód! Ha érdekel, mit tanácsol az ügynökségünk podcast marketing témában, olvasd el a témában írt ingyenes oktatóanyagunkat.

"A podcast megváltoztatta az életemet"

2018 óta készítek podcast adásokat, és túlzás nélkül mondhatom, ez a műfaj megváltoztatta az életemet: a podcast által elért ismertségnek, üzleti kapcsolatrendszernek és a formátum nagyszerűségének köszönhetem, hogy ma azt csinálhatom, amit szeretek!

A Brocasterz podcast ügynökséget erre a küldetésre hoztuk létre: azt a kivételes eredmények sorát szeretnénk átadni ügyfeleinknek is, ami számunkra vízválasztó volt. A podcast ismertséget, üzleti lehetőségeket, kivételes kapcsolatrendszert hoz. Ez ha jól használod, megváltoztathatja a karriered vagy a vállalkozásod sorsát!

Sándorfy Adrián

a BROCASTERZ CEO-ja és társalapítója

Szívesen hallunk felőled

Kapcsolat

Érdekel a professzionális vállalati podcast készítés! Vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk! 

Stúdiónk címe

Közösségi média