Készítette: Sándorfy Adrián • Podcast szakértő, podcaster, az egyik legnagyobb hazai podcast ügynökség alapítója

Az ígéret: ezrek fogják hallgatni a podcastedet!

Több mint 700 podcast epizódot készítettünk el néhány év alatt, és ezalatt kidolgoztunk egy olyan podcast marketing folyamatot, amivel több mint 1.500.000 lejátszást értünk el a műsorokon, a legtöbb esetben komoly marketing büdzsé nélkül. Sejtheted, hogy ez a több év nem volt egyszerű, hiszen rengeteg technikát kellett letesztelnünk. 

A Nagy Podcast Marketing Útmutatóval ingyen megspóroljuk neked több év kísérletezéseit, hogy egy bizonyított módszertannal népszerűsíthesd a podcasted, akár csak szabadidőd, akár komolyabb hirdetési büdzséd áll rendelkezésre. 

Bizonyított módszertan, amit a legnagyobb márkák is megrendeltek tőlünk

Nem számít, hogy most indulsz, vagy van már podcasted. Nem számít, hogy hobbiból készíted vagy egy komoly vállalat marketing csatornáját készíted elő podcast formában. Az Útmutatóban található recept segítségével meg fogod találni magadnak azokat a módszereket, amik közel állnak hozzád, a márkádhoz és a pénztárcádhoz. 

Több mint 50 olyan módszert adunk, amivel bármilyen műsort fel lehet építeni legalább a többezres lejátszási számokig. Ha kitartó vagy, ez a szám akár a sokszorsa is lehet – de a legjobb, hogy a podcast bizonyítottan az egyik leghatékonyabb szakértői márkaépítő eszköz, amivel garantáltan új ügyfeleket fogsz szerezni a vállalkozásod számára. Vagy csak sokkal ismertebb leszel és több ezer embernek fogsz segíteni vagy szórakozást kínálni a tartalmaiddal, ha ennyi lenne a cél.

Ezekről fogsz tanulni - sehol máshol el nem érhető, komplex formában:

 Készítette:

SÁNDORFY ADRIÁN

Podcast szakértő, podcaster, az egyik legnagyobb hazai podcast ügynökség alapítója

„A Brocasterz társalapítója és ügyvezetője, a Biznisz Boyz Podcast, a Marketing.hu és a Vállalkozóból Vállalkozás podcast-ek házigazdája vagyok. 5 éve foglalkozom podcast készítéssel, közel 15 éve online marketinggel. 

Ez idő alatt több mint 700 podcast epizód elkészültéhez volt közöm közvetve vagy közvetlenül, 40+ műsor elindításánál segédkeztem a csapatommal, emellett többtucat hazai podcasternek nyújtunk profi podcast stúdióbérlési lehetőséget Budapesten. 

Azért készítettem ezt az ingyenes útmutatót, hogy a hazai podcast piac fejlődését támogathassam az ügynökségünkben összegyűjtött tudással, ezáltal gyorsabban fejlődhessen az az iparág, ami szó szerint megváltoztatta az életemet. 

Használd egészséggel!”

Kezdd el máris megvalósítani!

Egy jó podcast csak félsiker, ha kevesen hallgatják. Töltsd le most a Nagy Podcast Marketing Útmutatót és kezdd el megvalósítani lépésről lépésre az ajánlott feladatokat!

Azonnal bevethető válaszok a legfontosabb kérdésekre, ami csak eszedbe juthat podcast marketing témában

Hogyan találd meg a helyes témát és célközönséget

Hogyan építs ingyenes marketing megoldásokra

HOgyan vond be a közönséget és legyél interaktív

Hogyan építs közösséget

Milyen eszközöket használj a podcast marketinghez

Hogyan dolgozz ki helyes kommunikációs stratégiát

Mihez kezdj, ha nagyobb marketing büdzséd van, de okosan akarod elkölteni

milyen mérőszámokat figyelj a podcast sikerességének mérésekor?

Márkák, akik ránk bízták a podcast marketingjüket