Dolgozz velünk és alakítsd te is a hazai podcast kultúrát!

Csatlakoznál az ország piacvezető podcast ügynökségéhez? Nagyon örülünk neked! Ugyanakkor fontos, hogy csapatunkba csak a legelhivatottabb kollégák tartozhatnak, mert így tudjuk megtartani azt a minőséget és vállalati kultúrát, amit eddig elértünk. Bízunk benne, hogy te is közénk tartozol és közösen tudunk tovább fejlődni a folyamatosan változó podcast világgal együtt!
A cégünkbe olyan kezdeményező típusú embereket keresünk, akik végletekig precízek a munkájukban, jól és könnyedén kommunikálnak ügyfelekkel és a csapattársainkkal is, és jók a problémamegoldó képességeik, olyan helyzetekben is, amikre nem lettek korábban betanítva.
Mivel az egész podcast piac a kezeink alatt formálódik, számos sztenderdet mi alakítunk ki menet közben, sokszor ehhez pedig hibákból kell tanulnunk vagy proaktívan kell felfedeznünk új területeket. Állandóan változunk, fejlődünk – ha ezt bírod és szereted, és a fentiek is igazak rád, akkor igazi win-win szituáció lehet a közös munka!

Velünk dolgozhatsz

Csapatunkat 12 fő alkotja, producerek, vágók és tartalom menedzserek alkotják a csapatunkat. Együtt több mint 700 epizódot készítettünk már el 2,5 év alatt és a műsorainkat több mint 1,5 milliószor hallgatták meg. Saját, budapesti stúdióval rendelkezünk a Corvin Plaza mellett, ahol profi hang- és videófelvételek készítésére alkalmas eszközökkel dolgozunk. Ha kíváncsi vagy ránk, nézz be hozzánk bármikor egy kávéra! Csak írj nekünk egy emailt vagy hívj minket megadott elérhetőségeinken!