Ingyenes videó kurzus: Hogyan készíts olyan podcast interjút, amit élmény lesz végighallgatni, és amivel eléred a szakmai céljaidat is (A videó hossza: 1 óra 2 perc)

Bemutatjuk: "Podcast, a figyelem művészete", avagy Így vezess profin podcast műsort

9 olyan kommunikációs tipp, amivel éveket spórolhatsz a saját podcast-od indításakor
A videóból megtudhatod:

Miért érdemes ránk hallgatnod?

30+ podcast műsor és 700+ podcast adás tapasztalata van a hátunk mögött.

Kitől fogod hallani a podcast indítási tanácsokat a videóban?

Sándorfy Adriántól, aki a Biznisz Boyz Podcast alapító tagja és ezzel együtt 4 éve aktív podcaster. Ez idő alatt Kis Dániellel közösen felépítették a BROCASTERZ Podcast ügynökséget. Az ügynökségnek köszönhetően pedig műsorvezetőként is aktív szerepet vállal Gál Kristóf Vállalkozóból vállalkozás podcastjában és a Marketing.hu podcastben is.

A mikrofon mindkét oldalát jól ismeri. Legyen szó 2-3 órás beszélgetések felvételéről vagy a háttérben zajló koncepció alkotásról vagy műsor felépítésről.

Az egyik legtapasztaltabb hazai podcasterként osztja meg tapasztalatait arról, hogyan lehet könnyen milliós nagyságrendű hibákat elkövetni egy podcast indításánál.

Bolya Imre karizma tréner

Bolya Imrétől, karizma trénertől, a Karizma Podcast készítőjétől, aki közel 9 évig dolgozott különböző multinacionális vállalatoknál (E&Y, Cisco, Magyar Telekom), és szerzett tapasztalatot tanácsadói, mérnöki, sales és projektvezetői területeken. Kiválóan érti az üzlet és a technológia nyelvét.

10 éve kezdett el foglalkozni az előadások rejtelmeivel. Ma már a karizmatikus előadás technikát oktatja csoportosan és egyénre szabva is. Nemrég jelent meg az első könyve „Karizma – 12+1 inspiráló előadó, 12+1 tanulható stratégia” címmel.

Elkötelezetten hisz abban, hogy amikor valaki megtanul előadni, akkor a közönségén túl a saját életét is meg tudja változtatni.

Ezt a tudását gyúrta össze a podcast világával, ahol a kommunikációs készségek szintén döntőek a siker szempontjából, csakúgy, mint az üzleti életben. 

© Minden jog fenntartva! BROCASTERZ Podcast ügynökség | Adatkezelés | ÁSZF