PODCAST KÉSZÍTÉS

Szolgáltatásaink

Imádunk jó műsorokat készíteni. Akár magunknak, akár másoknak. Professzionális megoldásokat kínálunk podcastereknek, cégeknek és hirdetőknek.

Bízd ránk a céges podcast készítését!

Mi arra szakosodtunk, hogy teljeskörűen átvegyük a podcast készítés feladatait, és kész, üzletileg és marketing szempontból is eredményes műsort gyártsunk megrendelőinknek.

Kialakítjuk a koncepciót, kitaláljuk a témákat, a vendégeket, a műsorvezető személyét, majd megvalósítjuk a felvételeket, akár komoly videós eszközeinkkel, a saját stúdiónkban, Budapesten. Ugyanakkor szerintünk az epizódok elkészültével még csak félúton vagyunk – a műsor sikerességét a hozzá kapcsolódó marketing fogja meghatározni, ebben pedig szintén ránk bízhatsz mindent, vagy bevonhatsz minket podcast marketing tanácsadóként is.

A velünk való munka azért különleges, mert folyamatosan fejlesztési javaslatokkal jövünk, valamint sok energiát szánunk arra, hogy megértsük a vállalkozásod működését és a piaci sajátosságokat, így valóban olyan ötleteket hozunk, amikkel valós üzleti eredményeket köthetsz majd a podcast műsorodhoz, és ne is legyen kérdés, hogy megtérül-e a velünk közös munka.

Ezt adjuk mi:
ÖTLET & STRATÉGIA 🔸 SZERVEZÉS 🔸 STÚDIÓ 🔸 VIDEÓ 🔸 UTÓMUNKA 🔸 MARKETING

FULL SERVICE PODCAST KÉSZÍTÉS CÉGEKNEK

Dedikált támogatást keresel? A stratégiaalkotás első fázisától proaktívan irányítjuk a folyamatot, szem előtt tartva a marketing célokat, a közösségépítést és a márkaépítést, szórakoztató és edukatív, a közönségnek is érdekes formában. Velünk nem lesz több félbehagyott ötlet, elcsúszott projekt ütemezés, kiaknázatlan lehetőség - minden úgy lesz, ahogy elterveztük - vagy még annál is jobb! A full service szolgáltatás része az összes szolgáltatásunk: stúdió, hang és videó rögzítése, vágás, utómunka, tanácsadás, műsorvezetés, podcast marketing és szponzoráció

PODCAST Stúdió bérlés (AKÁR VIDEÓVAL!)

Belevágnál? Rögzítsd adásaidat profi stúdiókörülmények között, rádiós hangminőséget biztosító mikrofonokkal és kiváló kameráinkkal, óradíjas stúdióbérlés konstrukcióval Budapest belvárosában. Egy órás sprint alatt lenyomnád a felvételt, vagy egy maratoni 3 órás adásra készülsz? Bármi is legyen a kitűzött cél, várunk szeretettel, zárd ki a világot és mehet a felvétel (de tényleg, ne felejtsd el elindítani a felvételt 😉 - vagy bízd ránk a feladatot!)

Tanácsadás, mentorálás

Nem tudod, hogyan is vágj bele a podcastelésbe vagy éppen lépj szintet a meglévő műsoroddal? Jó hírünk van: imádunk jó műsorokat készíteni. Akár magunknak, akár másoknak. Üljünk le, együtt kitaláljuk a megoldást, legyen szó akár arról, hogy az adástematikát hogyan építsd fel úgy, hogy a hallgatók figyelmét megtartsd az adás végéig, hogyan tegyél fel úgy kérdéseket a vendégeknek, hogy értékes és mélyremenő választ kapj egészen odáig, hogy miként tudsz fejleszteni a műsorvezetői stílusodon.

Vágás, utómunka

Jöhet a varázslat? Megvágjuk, szerkesztjük adásaidat, fejlesztjük a hangminőséget - szakértő vágóink gondos odafigyeléssel hozzák ki a maximumot minden egyes adásból. Amíg nem próbáltad, el sem hiszed, hogy mennyit számít az utómunka - nincs több felesleges szóismétlés, őőő-zés vagy random hangrobbanás, csak egy igazán fülbemászó podcast anyag. Kell ennél több? Kombinálható az összes szolgáltatásunkkal vagy ránk bízhatod csak ezt a részfolyamatot, ha nem akarsz a vágással foglalkozni.

Podcast marketing

Végre elkészült a megálmodott műsor, csak éppen nem tudod, hogy juttasd el a releváns célközönséghez? Hiába posztolsz megszállott módjára, nem nő a hallgatók száma? Hisszük, hogy a jó tartalmat nem nehéz eladni, ezért segíteni fogunk, hogy a lehető legjobb alapanyagból kiindulva meghódítsuk a műsoroddal a hallgatók szívét.

PODCAST PR

Jelenj meg a legjobb magyar podcast-ekben szakértőként, vagy mutasd be a márkád az ország legelismertebb podcast műsoraiban! Segítünk kiválasztani a legjobb podcasteket, ahol hitelesen tudod kommunikálni az üzeneteidet megfelelő célcsoportnak Letárgyaljuk az együttműködést a büdzséd keretein belül a megfelelő megjelenéseket a podcasterekkel Segítünk kialakítani a legjobb témákat, az egész adásmenetet, a profi elő- és utókommunikációt Elkészítjük az audió hirdetéseidet és a stúdiót is adjuk, ha profi környezetre lenne szükség

Oké, de mennyibe fog kerülni a podcast készítés?

Többféle modellben dolgozhatsz velünk, és ezekhez kérhetsz számos extrát, lehetnek egyedi igényeid, pl. videó vagy podcast marketing szolgáltatás.
A podcast készítés ajánlatunkat az első beszélgetésünk után tudjuk pontosan megadni az igényeid függvényében. 

A végső ajánlatunkhoz tudnunk kell az alábbi információkat:

– milyen hosszú adásokat szeretnél?

– hány epizódot szeretnél és azokat milyen rendszerességgel jelentetnéd meg?

– milyen feladatokat szerveznél ki hozzánk? Akár a teljes kreatív megvalósítást vagy a műsorvezetést is? Nem gond, ez a specialitásunk!

– szeretnéd, hogy készüljön videós felvétel is a műsorhoz?

– van erőforrásod a marketing tevékenységekre házon belül? Ha nincs, ezt is átadhatod hozzánk teljes bizalommal!

Keress minket bizalommal!

Podcast készítés cégeknek

Bízd ránk a podcasted készítését a koncepciótól a megvalósításon át a podcast marketingig.

Miért bízd ránk a podcast készítést?

Amellett, hogy az országban mi gyártjuk a legtöbb podcast műsort, emellett aktívan jelen vagyunk a hazai podcast szcéna mindennapjaiban. Ismerjük a podcast hallgatók igényeit is, hiszen enélkül nem tudnánk végezni a munkánkat. Tudjuk, mitől lesz hallgatott egy podcast, ezért nem hagyjuk, hogy olyan műsor készüljön, ami pusztán egy nagy reklám lenne. Ehelyett olyan epizódok létrejöttét segítjük készítőként, ami értékes a hallgatónak, cégednek pedig hozza az elvárt kommunikációs célokat.

Magunk is vezetünk számos podcastet, létrehoztunk 30+ műsort. Közel 1000 legyártott epizód és 2,5 millió organikus lejátszás után magabiztosan állítjuk, hogy értjük, hogyan lesz értékes és üzletileg is sikeres egy podcast csatorna.

Saját tapasztalatból tudjuk, hogy a podcast az egyik legjobb márkaépítő, szakértői image építő eszköz, amit ügyfeleink üzleti célokkal vesznek igénybe. Mi nem csupán a lejátszásszámokat hajtjuk, hanem olyan műsorokat készítünk, amik illeszkednek a céged marketingjébe, támogatják a szakértői brandépítést és ténylegesen megbízásokat hoznak.

30+ ügyfél saját műsorát gyártjuk, az a lényege a munkánknak, hogy gyorsan, sok embert tudjunk egyszerre mozgatni, megszervezni mindent egy felvételi napra, majd kiszámíthatóan leadjuk az anyagokat. Ugyanezt tudjuk a Podcast készítés szolgáltatásunkban is, akár heti rendszerességű podcastek esetén is. Mindehhez 5 fős szerkesztői és tartalomkészítői háttércsapatunk és 5 fős produceri gárdánk adja az operatív hátteret.

Olyan cégek szavaznak nekünk bizalmat, akik csak a legjobbal érik be, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy a márkájukhoz rossz minőségű tartalom kapcsolódjon. Ezzel a felelősséggel dolgozunk és ezt folyamatos együttműködéssel hálálják meg, akár évek óta velünk dolgozó ügyfeleink, akik az ország vezető márkái közé tartoznak. 

Hogy néz ki a podcast készítés velünk?

  • Az első kapcsolatfelvétel során egyeztejük, hogy milyen kommunikációs céljaitok vannak a podcast készítéssel, milyen erőforrásaitok vannak, szükség lesz-e műsorvezetőre, és hogy mi milyen feladatokat vállaljunk.

  • A fentiek ismeretében adunk egy árajánlatot, mely tartalmazza a műsor előkészítési munkálatait, az epizódonkénti gyártási költségeket és a kapcsolódó marketing szolgáltatások díját. 

  • Szerződéskötés után elindítjuk a műsorfelállítási folyamatot, ahol kialakítjuk a podcast szerkezetét, a témákat, a vendégeket, az arculati elemeket és megszervezzük az első felvételeket

  • Felkészítünk minden szereplőt az első felvételekre, adástematikát készítünk, előinterjúztatjuk a szereplőket, beillesztjük az adástervbe az üzleti célokat támogató call-to-action elemeket

  • Megszervezzük a felvételeket, ehhez a saját stúdiónkat biztosítjuk, ahol személyesen támogatjuk gyártásvezetőként, rendezőként és igény esetén kamerás operatőrként a felvételeidet. 

  • A jól sikerült felvételek után indítjuk az utómunka folyamatát, aminek az eredményeként elkészülnek a vágott anyagok. Ezeket minden szereplővel jóváhagyatjuk. A jóváhagyott epizódokból adásleírások, címjavaslatok, adásborítótervek, blogcikkek, social media posztok és rövid kedvcsináló teaseranyagok készülnek. Természetesen ezeket mind gyárthatjátok házon belül is, ha van saját marketing csapat – ilyen esetekben mi podcast marketing tudásunkkal támogatunk titeket.

  • Lemenedzseljük a teljes megjelenési procedúrát és az eredmények visszamérését, párhuzamosan pedig eddigre már zajlanak a következő felvételek előkészítései. 

Top márkák, akik már minket választottak:

BROCASTERZ Podcast Kft.

Székhely és levelezési cím: 8774 Gelsesziget, Hegyalja u. 1.
Stúdiónk címe: 1091 Budapest, Üllői út 55. (HUB55)
Adószámunk: 29175279-2-20
Cégjegyzékszám: 20-09-077509
Alapítva: 2021. március 13.

Podcast készítés cégeknek mesterfokon.

© Minden jog fenntartva! BROCASTERZ Podcast ügynökség | Adatkezelés | ÁSZF | Made with ❤ by WPViking Agency