Podcast szerkesztő pozíció

Részmunkaidős, alvállalkozói pozíció a Brocasterznél, Magyarország irányadó podcast ügynökségénél

Légy te a Brocasterz legújabb podcast szerkesztő munkatársa! Dolgozz sikeres márkák podcast csatornáin egy teljes ügynökségi gépezettel a hátad mögött! 

Gondoskodj a legjobb témák kiválasztásáról, a megfelelő vendégek megtalálásáról, az adás tartalmi előkészítéséről és a vágott epizódok tartalmi lektorálásáról még a megjelenés előtt. 

Szerkesztőként a dolgod valóban az, ami egy szerkesztőnek kéne, hogy legyen: a lehető legjobb tartalom előállításának támogatása. 

A technikai, marketing és projektmenedzsment hátteret erre szakosodott csapatunk végzi, így neked csak a valódi szerkesztői munkára kell koncentrálni.

Ezek lesznek a feladataid:

Velük dolgozol majd:

Szerkesztőként az a dolgod, hogy ráhangolódj az ügyfeleink témáira – legyen az akár fogászati trendek, HR kérdések, cégvezetés vagy technológia témák -, és ezekhez segítsd az adás kimagasló előkészítését. Sok ügyfelünk teljesen önjáróan kitalál mindent, de többeknek segítenünk kell a tartalmi kérdésekben – és itt jössz Te a képbe! 

Le kell majd kutatnod az adott témát, hogy ez alapján jó adástematikát és műsorvezetői kérdéseket/felkészítő anyagot tudj írni. 

Meg kell ismerned a terület szakértőit, közülük pedig el kell érned, hogy az ügyfél által választott vendég részt is vegyen az interjún – ezt persze többnyire a legnagyobb örömmel teljesítik, hiszen komoly publicitást nyernek ezáltal. 

Tönn műsorunknál is előinterjút vagy felvételt megelőző felkészítő beszélgetést kell celebrálnod, ahol az a cél, hogy kikristályosodjon az adás vázlata.

A felvételeken opcionális részt venned, viszont az utómunkában számítunk a segítségedre: a felvett nyersanyagot a vágóval közösen, az ügyfél igényeinek mentén tökéletesre kell csiszolnotok. A te dolgod itt az ügyféllel való kapcsolattartás és a vágó koordinálása. 

Érdekes mindez neked? Megvan a releváns szakmai tapasztalatod? Szerkesztettél már műsorokat? Kiváló a kommunikációs készséged, hibátlan a helyesírásod, rugalmasan tudod beosztani az idődet? Számlaképes vagy? Akkor lehet, hogy tényleg Téged keresünk! Írj nekünk az info KUKAC brocasterz.com címre egy emailt, benne küldd el az önéletrajzodat és az óránkénti fizetési igényed.

Velünk dolgozhatsz

Top márkák, akik már velünk dolgoznak: