Brocasterz podcast stúdió bérlés Budapest szívében

7/24 foglalható podcast stúdió az Üllői úton, a város szívében. Hét közben munkaidőben (8-17) szakszerű technikai segítséggel, munkaidőn kívül önkiszolgálásos alapon. Azonnali online foglalással és fizetéssel. Helyben nagyszerű kávézóval, a Corvin Plaza szomszédságában, ahol kiváló parkolási lehetőségek elérhetők néhány perc sétával.

Professzionális hangstúdiónkat a hét bármely napján foglalhatod. Kiváló podcast- és videórögzítésre. A helyszínen a legmagasabb minőségű felszereléseket éred el, hogy top minőségű podcast adásokat készíthess.

Eszközök:
4 db Audio-Technica BP40 stúdiómikrofon, 4 db Audio-Technika M40 fejhallgató, RODE Rodecaster PRO podcast keverő (akár telefonhívás vagy online beszélgetés is rögzíthető vele és kiváló online streamelésre is), Apple Mac Mini számítógép, Philips Ambilight Smart TV (a felvételre saját logó vagy saját videó beállítható a háttérben a professzionális látvány fokozására).

Helyszín: 1091 Budapest, Üllői út 55. – A stúdiónk a HUB55 coworking iroda impozáns helyszínén belül lett kialakítva, ahol számos egyéb szolgáltatás is elérhető. Az épülethez egy kiváló kávézó is tartozik, ahonnan a podcast felvételekre számos fajta ital és étel rendelhető a legmagasabb élményért a stúdió használóinak.

Foglalás menete:

  1. Válaszd ki mennyi időre szeretnéd bérelni a stúdiót
  2. Válaszd ki a megfelelőt a szabad időpontok közül
  3. Add meg az adataid
  4. Véglegesítsd a foglalást
  5. Fizess online bankkártyával
  6. Kövesd a visszaigazoló email utasításait, mely minden tudnivalót (bejutás, használat, elérhetőségek) tartalmaz

 

Kérdésed van? ÍRJ NEKÜNK