ÚJ: Podcast PR szolgáltatás

Jelenj meg a legjobb magyar podcast-ekben szakértőként, vagy mutasd be a márkád az ország legelismertebb podcast műsoraiban! 

Miért bízd ránk a podcast megjelenéseid?

Amellett, hogy az országban mi gyártjuk a legtöbb podcast műsort, emellett aktívan jelen vagyunk a hazai podcast szcéna mindennapjaiban. Ismerjük, és sok esetben barátunknak mondhatjuk az ország legelismertebb podcastereit. Ismerjük a podcast hallgatók igényeit is, hiszen enélkül nem tudnánk végezni a munkánkat. Tudjuk, mitől lesz hallgatott egy podcast, ezért nem hagyjuk, hogy olyan műsor készüljön, ami pusztán egy nagy reklám lenne. Ehelyett olyan epizódok létrejöttét segítjük közvetítőként, ami értékes a hallgatónak, illeszkedik a podcaster stílusába, neked pedig hozza az elvárt kommunikációs célokat.

Értjük a podcasterek gondolkodását, mivel magunk is azok vagyunk, ill. az ügyfeleink is podcasterek. Tudjuk, hogy mi az, ami segíti egy podcast készítő munkáját, és mi az, ami hátráltatja. Közvetítőként az a célunk, hogy a megbízóink igényeit összhangba hozzuk a podcasterek igényeivel, ehhez pedig a DNS-ünkbe van építve a podcaster lét minden sajátossága, amit kívülről nem könnyű felismerni tapasztalat nélkül.

A legjobb árakat hozzuk, a piac összes podcastjétől. Nekünk mindegy, hogy hol jelensz meg, nem vagyunk elfogultak egy podcast vagy egy network felé sem. A célunk, hogy elérd a kommunikációs céljaidat, és ebben segít a csapatunk. Másrészt fontos számunkra a hazai podcast piac fejlesztése is, amit közvetítőként ebben a szerepben is el tudunk látni. Ha velünk dolgozol, a podcasterekhez már csak a kialakított koncepciók jutnak el. Mi tudjuk, hogy milyen a podcasterek lélektana, hogy mi fontos nekik, és ezt képviseljük már az együttműködés elejétől kezdve minden irányba.

Csak az elkészült podcastek után számlázunk, tehát abban vagyunk érdekeltek, hogy gyorsan és gördülékenyen sikerüljön minden egyeztetés, felvétel és publikálási folyamat. 

30+ ügyfél saját műsorát gyártjuk, az a lényege a munkánknak, hogy gyorsan, sok embert tudjunk egyszerre mozgatni, megszervezni mindent egy felvételi napra, majd kiszámíthatóan leadjuk az anyagokat. Ugyanezt tudjuk a Podcast PR szolgáltatásunkban is biztosítani úgy, hogy akár az ország bármelyik podcasterével összehozzuk a deal-t. 

Akik már minket választottak:

Hogyan dolgozunk?

  • Az első kapcsolatfelvétel során egyeztejük, hogy milyen kommunikációs céljaitok vannak a podcastekben való megjelenéssel. Átbeszéljük, hogy milyen lehetőségek vannak hirdetőként, szponzorként megjelenni a podcastekben. A beszélgetés során meg kell ismernünk, hogy milyen büdzsével tudtok dolgozni.

  • A költségvetés ismeretében elkészítünk egy előzetes kutatást, hogy milyen podcastekkel lenne érdemes együtt dolgozni. Ha tetszik a lista, elindtíjuk a megkereséseket és az egyeztetéseket, majd konkrét árakat, időzítéseket és formátumokat hozunk nektek.

  • A fentiek ismeretében tudtok dönteni, hogy melyik műsorokban mikor szeretnétek megjelenni.

  • Segítünk műsorokra szabottan összeállítani az adásterveket, pontosítjuk, hogy az egyes podcastekben milyen megjelenés lenne a leghatékonyabb. Ezt egyeztetjük a podcasterekkel is, és az ő kéréseitek is tolmácsoljuk felétek egységes formában. 

  • Megszervezzük a felvételeket. Ha kell, a saját stúdiónkat profi helyszínként biztosítjuk. Ha audió hirdetést vásárolsz, elkészítjük számodra a hirdetéseket. 

  • Támogatjuk a podcastert, hogy számára is minden rendelkezésre álljon egy jó felvételhez. 

  • Innen a sor a podcast készítőjén van, de mi folyamatosan támogatjuk abban, hogy határidőre, a te megbízásodnak megfelelő anyag készüljön el. Először mi ellenőrizzük a vágott anyagot, ha gond van vele, mi kérünk változtatást, így hozzád már csak általunk jóváhagyott anyag kerül ellenőrzésre. 

  • Támogatjuk a teljes megjelenési procedúrát és az eredmények visszamérését

Velünk dolgozhatsz