3+1 podcast epizód, ha jobb cégvezetővé szeretnél válni

Cégépítők Podcast EP1: One man showból 40 fős marketing ügynökség – Pál Zoli és az ALH story |

A Cégépítők Podcast első részében Egerszegi Krisztián, a podcast házigazdája és a MiniCRM tulajdonosa Pál Zolival beszélget arról, hogyan építette fel a ma már 40 főt foglalkoztató marketing ügynökségét a nulláról. Zoli története amellett, hogy magával ragadó és rendkívül inspiráló, nagyon tanulságos is bárkinek, aki jobb cégvezetővé szeretne válni…reméljük, neked is ez a célod, egyébként miért is olvasnád ezt az összeállítást?!

A folyamatok – rendszerek kiépítésének fontosságát kevésbé lehetne jobban bemutatni, mint ahogy ő tudta ezt a saját történetén keresztül. Elmeséli, hogy milyen út várhat egy fejlődő vállalatra az excelezés után, hogyan lehet kezelni egy robbanásszerű cégnövekedést a megsemmisülés veszélyét elkerülve, miként alakul át egy alapító szerepe és hogy miként lehet megtartani a kontrollt és biztosítani az elvárt minőséget még egy ilyen dinamikusan változó terepen is. 


Biznisz Boyz EP77: Mi a te szuperképességed? És a vállalkozásod melyik szuperhős lehetne?

A BizniszBoyz Podcastben 3 vállalkozó szemszögéből ismerhetünk meg különböző témákat. Adi, Tomi és Atti hihetetlen gyorsasággal tud elmélyülni és szenvedélyes eszmefuttatásba kezdeni tulajdonképpen bármiről, ebben az epizódban például a szuperképességekről.

Személyes tapasztalataikból kindulva gyakorlatias válaszokat keresnek arra a kérdésre, hogy miként tudja valaki a vállalkozásába hasznosítani az erősségeit és akár még a gyengeségeiből is előnyt kovácsolni. Ha mindig is érdekelt a téma vagy még sosem jutott eddig eszedbe, de most észbe kaptál, akkor tarts velük egy baráti beszélgetésre és lépj egy nagyot előre az önismeret útján.


Vállalkozóból Vállalkozás Podcast EP20: Mi az a 8 dolog, ami sosem hiányzik egy jól működő cégből?

Gál Kristóf, a Klikkmarketing ügynökség vezetője már 2020 decembere óta osztja meg tudását és tanácsait saját podcastje vendégeként a hallgatókkal, ebben az adásban Sándorfy Adrián műsorvezetővel azt a témát vesézik ki, hogy egy vállalkozó milyen keretrendszer szerint tud sikeresen céget építeni, ami a színfalak mögött is tényleg jól működik és értéket teremt mind az ügyfelek, mind a munkatársak számára.

Ha valaki ismeri Kristóf gondolkodását, az már tudja, hogy ő csak a folyamatos ön- és cégfejlesztésben hisz, így hát nem meglepetés, hogy legújabb V8 koncepciója is erre épül: rávilágít a cégvezetés teljes körforgására, minden területet érintve egy adásba csomagolva éppen annyira, hogy segítsen neked rávilágítani, hol kell még fejlődnöd és hogyan is kezdj neki.

Na persze ne egy adástól várj csodát, de ez a 20+ részes podcast sorozat biztosan, hogy előnyödre fog válni. Legyél te is proaktív, ne csak reagálj az eseményekre- ígérjük, azonnal fel tudod majd használni a podcastben tanultakat, ha komolyan veszed a hallgatást! 


E-ker Vekker EP50: A cégeden dolgozz, ne a cégedben!

Nagy Gábor és Horváth Zoltán az E-ker Vekker podcast kerek 50. részében arról beszélgetnek, hogy miért kulcsfontosságú a szervezetfejlesztés és miért nem elegendő az, ha egy ügyvezető problémáról-problémára ugrál tűzoltóként ahelyett, hogy már a probléma kialakulását megelőzné egy hatékony szervezeti működés kialakításával.

Saját példájukon és másoknál látott mintákon keresztül mutatják be ezt a témát, ajánljuk szívből minden olyan cégvezetőnek aki úgy érzi, a cégében dolgozik és nem a cégén – ez a kis nyelvtani különbség ugyanis sokat elárul arról, hogy mennyire tud egy vállalat hatékonyan működni, különösen a kereskedelmi tevékenységet folytatókra fókuszálva. De annak is nagyon hasznos lehet ez az adás, aki most kezd egyéni vállalkozóként elindulni a vállalkozássá válás útján, hiszen nem lehet elég hamar adaptálni a rendszerközpontú szemléletet, vagy bárkinek, akit érdekel ez a téma, legyen szó webáruház tulajdonosról, online marketingesről, vagy a biznisz, marketing, e-ker világában megforduló podcast rajongóról. 

Ez is érdekelhet:

Kapcsolódó bejegyzések